Spring naar content
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Wat gaan we doen op 9 april?
Het Vergeten Kind is al jarenlang een toonaangevende non-profitorganisatie die zich inzet voor de meest kwetsbare kinderen in Nederland. Voor de jaarlijkse petitiecampagne ‘De Week van het Vergeten Kind’ ging de organisatie de samenwerking met Trybes aan. Centraal stond de boodschap ‘Laat zorg pas stoppen als kinderen er klaar voor zijn’. Via een petitie vroeg Het Vergeten Kind steun om de zorg voor uit huis geplaatste kinderen niet te laten stoppen als zij 18 jaar worden. Met de petitie zijn maar liefst 141.179 handtekeningen opgehaald.

Tijdens deze sessie ontdek je samen met Stefan de Groot, Didier Tahamata & Bas Tolen hoe Het Vergeten Kind deze succesvolle campagne tot stand heeft gebracht. We gaan onder meer in op CampaignSuite, dat enorm heeft bijgedragen aan het opbouwen van krachtige petitieformulieren, inclusief verborgen velden, vooraf ingevulde opties en naadloze integraties met Salesforce & andere marketing automation toolings. Dit maakt deze sessie interessant voor databasemarketeers.

Daarnaast gaan we uitgebreid in op hoe er, met behulp van Marketing Cloud, journeys zijn gecreëerd om leads te genereren. De ondertekenaars van de petitie zijn op meerdere touchpoints, zoals bedankmails, follow-up e-mails en telemarketing, benaderd om een donatie te doen.

Ook als je geen petities inzet kan deze sessie je veel brengen!

Na afloop is er voldoende ruimte voor vragen en onderlinge kennisdeling. We nodigen je uit om met de andere aanwezige dataspecialisten je eigen ervaringen, successen en/of obstakels te delen. Zo kunnen we hopelijk van elkaar én met elkaar leren. Ben je er ook bij?


Sprekers

Stefan de Groot

Data & Marketing Specialist | Het Vergeten Kind

Bas Tolen

Technisch strateeg | Trybes

Didier Tahamata

Marketing Automation Consultant | Trybes

Meld je aan voor dit evenement met jouw DDMA-account

Dit event is uitsluitend bij te wonen door DDMA-leden. Leden kunnen zich aanmelden via hun persoonlijke DDMA-login.

  • Ben je lid en wil je inloggen? Klik op onderstaande gele login knop. Het aanmeldformulier wordt na het inloggen vooraf ingevuld met je gegevens die al in jouw account staan geregistreerd.
  • Ben je lid maar heb je nog geen account? Vraag dan hier jouw DDMA-account aan.
  • Ben je nog geen lid en wil je meer informatie over het lidmaatschap? Lees hier meer over het lidmaatschap.

Praktische informatie

9 april @ 10:00 12:00

Stichting Het Vergeten Kind

Joseph Haydnlaan 2A
Utrecht, 3533 AE
+ Google Maps

Gratis voor DDMA leden

Deel dit evenement