Spring naar content
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Wat gaan we doen op 15 februari?

Oxfam Novib heeft sinds een aantal jaren één duidelijk doel voor ogen: groeien naar een beweging van 1 miljoen supporters in 2030. Voor het bereiken van dit doel is data uiteraard onmisbaar.

Maar welke rol vervult data en het data intelligence team hierin? En hoe zorgen we ervoor dat de organisatie voldoende datagedreven werkt om deze ambitie te verwezenlijken? Oxfam Novib heeft de expertise van een extern bureau ingeschakeld om hen bij deze uitdaging te ondersteunen. Samen hebben ze een stevig plan gesmeed, een data roadmap die een ‘big hairy goal’ vertaalt naar een concrete datavisie, -strategie en een doorvertaling naar de praktijk. In oktober 2023 is het data intelligence team gestart met werken volgens de nieuwe strategie.

Rob Vernie, Data Intelligence Specialist, en Bas van Dijk, Manager Public Fundraising, gaan tijdens de Member Meetup meer vertellen over dit traject, de samenwerking met het bureau, de eerste learnings en de huidige status.

Hun verhaal zal de gespreksopener zijn van een interessante sessie. We nodigen je uit om met de andere aanwezige dataspecialisten je eigen ervaringen, successen en/of obstakels te delen. Zo kunnen we hopelijk van elkaar én met elkaar leren. Dit zal aan de hand van stellingen en discussiepunten gebeuren. Ben je er ook bij?


DDMA Member Meetup

DDMA organiseert voor databasemarketeers drie keer per jaar een (online) Member Meetup. Deze bijeenkomsten staan in het teken van onderlinge kennisdeling en zijn uitsluitend voor databasemarketeers die werkzaam zijn bij DDMA non-profit leden.

Werk je bij een non-profit organisatie en zou je graag uitgenodigd willen worden voor deze sessie? Stuur een email naar Lieke Wesselius via liekewesselius@ddma.nl.


Sprekers

Bas van Dijk

Manager Public Fundraising | Oxfam Novib

Rob Vernie

Data Intelligence Specialist | Oxfam Novib

Meld je aan voor dit evenement met jouw DDMA-account

Dit event is uitsluitend bij te wonen door DDMA-leden. Leden kunnen zich aanmelden via hun persoonlijke DDMA-login.

  • Ben je lid en wil je inloggen? Klik op onderstaande gele login knop. Het aanmeldformulier wordt na het inloggen vooraf ingevuld met je gegevens die al in jouw account staan geregistreerd.
  • Ben je lid maar heb je nog geen account? Vraag dan hier jouw DDMA-account aan.
  • Ben je nog geen lid en wil je meer informatie over het lidmaatschap? Lees hier meer over het lidmaatschap.

Praktische informatie

15 februari @ 10:00 12:00

Oxfam Novib

Mauritskade 9
Den Haag, 2514 HD

Gratis voor DDMA leden

Deel dit evenement