Spring naar content
Laden Evenementen

Deze verschuiving naar meer privacy-first heeft grote impact. Verschillende browsers en besturingssystemen hebben het gebruik van third-party cookies geblokkeerd (of gaan dat in de toekomst doen). Ook zijn er (Europese) wetswijzigingen aangekondigd die het compliant gebruik van cookies juridisch moeilijk maken. Deze verschuiving vereist een aanpassing van je marketingstrategie en in veel gevallen ook het implementeren van nieuwe technische oplossingen. In veel gevallen brengt een dergelijke oplossing ook vragen met zich mee: is dit wel de oplossing die we nodig hebben? En zo ja, hoe richt ik dit compliant in?

Tijdens deze serie Legal Talks lichten we in samenwerking met experts veelbesproken nieuwe, alternatieve technische oplossingen toe vanuit zowel het juridische als het technische perspectief. Hiermee bieden we concrete handvatten om te beoordelen of én hoe je deze oplossingen zou kunnen inpassen in jouw organisatie. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om als marketeer een inzicht te krijgen in de juridische kaders die er zijn én als jurist om het proces achter de techniek beter inzichtelijk te krijgen.

Op dit moment staan de volgende online sessies gepland (en we hebben er nog meer in voorbereiding over tools van andere aanbieders):

Legal Talk – Tech in een privacy-first wereld (1):

Consent Mode – 7 februari 2023 (11:00 – 12:00)
Samen met een expert van Google bespreken we de functionaliteiten van deze nieuwe manier om jouw consentstrategie in te richten én waar je op moet letten als je dit compliant wil doen.

Legal Talk – Tech in een privacy-first wereld (2):

Server Side Tag Management – 21 februari 2023 (16:00 – 17:00)
Een expert van Google licht deze nieuwe manier van datacollectie en -opslag toe. Daarnaast bespreekt het Legal Team van DDMA het juridische kader dat van toepassing is.

Legal Talk – Tech in een privacy-first wereld (3):

Enhanced Conversions & Customer Match – 7 maart 2023 (16:00 – 17:00)
Een expert van Google licht de (soortgelijke) techniek achter beide oplossingen toe. Het Legal Team van DDMA bespreekt vervolgens vanuit juridisch perspectief hoe je dit AVG-proof zou kunnen inrichten.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor de hele serie, maar ook voor een losse Legal Talk. Geef in het formulier aan welke sessies je bij wilt wonen.

Praktische informatie

  • 7 februari 2023 @ 11:00 – 12:00
  • 21 februari 2023 @ 16:00 – 17:00
  • 7 maart 2023 @ 16:00 – 17:00

Online

Gratis voor DDMA-leden
100 euro excl. BTW voor niet-leden

Deel dit evenement

Aanmelden evenement

Login in om je gegevens automatisch in te vullen.

Login