Spring naar content
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Schrems II. Bijna twee jaar lang was er relatief weinig nieuws over de directe impact van deze uitspraak. In 2022 lijken toezichthouders echter scherper te kijken naar het delen van data delen buiten de EU. Kun je Google Analytics nog gebruiken? En hoe zit dat met andere marketingtools buiten de Europese grenzen? Op 10 maart praten we jou in een uur bij over de huidige stand van zaken en hoe jij nu verder kan in de praktijk. Inclusief ruimte voor vragen.

Programma en sprekers

  • Romar van der Leij, Legal Counsel bij DDMA, zal aan de hand van het juridische kader de meest actuele situatie toelichten als het gaat om het delen van data met landen buiten de EU. Daarbij komen onder andere de meest recente besluiten en statements van Europese toezichthouders voorbij én wordt er gekeken naar het toekomstbeeld.
  • Janus de Visser, Operations Director bij Cloud Nine, zal vanuit praktijkervaring bespreken welke gevolgen de juridische ontwikkelingen hebben voor het inzetten van jouw (marketing)tools. Daarbij wordt er onder meer gekeken naar wat je nú wel/niet kan doen, maar ook naar eventuele voorbereidende maatregelen die je zou kunnen treffen.

Romar van der Leij

Legal counsel

Janus de Visser

Operations Director bij Cloud Nine Digital

Praktische informatie

10 maart 2022 @ 16:00 17:00

Online

Gratis voor leden, 100 euro voor niet-leden

Deel dit evenement