Spring naar content
Laden Evenementen
 • Dit evenement is voorbij.

De Legal Member Meetup zal gedeeltelijk plaatsvinden op het kantoor van DDMA.

In juni organiseren we een speciale fysieke editie van de Legal Member Meetup op het DDMA-kantoor. Het belooft een bijzondere te worden met gastsprekers Lisa Peperkamp en Saskia Vermeer – de Jongh (HVG Law), de advocaten in de KNLTB-zaak over het gerechtvaardigd belang waar het Europees Hof zich momenteel over buigt.

Agenda:

 • Recente ontwikkelingen:
  • Recordboete voor Meta
  • Europees Hof over anonimiseren
  • Voorstel van het Europees Parlement voor de AI Act
 • Sparringssessie over Gerechtvaardigd Belang
  • Inleiding op het onderwerp door Lisa Peperkamp en Saskia Vermeer – de Jongh van HVG Law
  • Open discussie aan de hand van stellingen

Let op: de open discussie zal alleen gevoerd worden met de personen die fysiek aanwezig zijn bij de sessie. De rest van de sessie is online te volgen. Aansluitend zal er ruimte zijn voor een borrel op het DDMA-kantoor.

Over de Legal Member Meetup

Wij organiseren meerdere malen per jaar een Legal Member Meetup voor juristen en compliance officers. Tijdens deze sessies discussiëren we over aankomende wetgeving en gedragscodes en verzamelen we input voor de standpunten van DDMA ten aanzien van deze wetgeving. Op deze manier kunnen de deelnemers kennis opdoen over toekomstige wetgeving, bijdragen aan de visievorming van DDMA en kennis uitwisselen over privacy en telecommunicatievraagstukken.

Deze meetups zijn kosteloos en uitsluitend voor juristen of compliance officers van DDMA leden. Wil je aanwezig zijn of meer weten over deze bijeenkomsten? Stuur dan een mail naar legal@ddma.nl.


Nieuwe manier van aanmelden

Voor deze Member Meetup vragen wij voortaan voor het aanmelden gebruik te maken van je persoonlijke login als DDMA-lid. Na het inloggen op jouw account kan je met de vooraf ingevulde gegevens met één klik op de knop aanmelden voor dit evenement.

Praktische informatie

15 juni 2023 @ 15:00 17:00

DDMA

WG-plein 185
Amsterdam, Nederland
+ Google Maps

Gratis voor DDMA leden

Deel dit evenement