Spring naar content
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Nieuw jaar, nieuwe bedrijfsdoelstellingen. Maar wat betekent dat voor je social KPI’s? Op donderdag 24 maart organiseert de DDMA commissie Social Media een DDMA Social Elite waarin de rol van social KPI’s wordt bediscussieerd. 

Meten is weten. Dat weten we nu wel. Maar welke social KPI’s staan bij jou centraal, en waarom? En hoe toon jij aan hoe/wat social media bijdragen aan het behalen van de overall doelstellingen? Of wordt dit bij jullie (nog) niet aan elkaar gekoppeld en zie je dat als een gemiste kans? 

Wil jij je ervaringen met ons delen, en ben je benieuwd hoe anderen dit doen? Dan is deze Social Elite echt iets voor jou. Wij verzorgen de wijn, jullie de kennis. Jouw woorden blijven binnen de muren van de wijnkelder zodat je écht het gesprek aan kunt gaan met peers. 

Zin om inspiratie op te doen en met ons te brainstormen over social KPI’s x bedrijfsdoelstellingen? Dan horen we graag van je! Ook als je denkt dat een collega van je hier interesse in heeft. 

Deze Elite is een initiatief van de Commissie Social Media. Deze sessie is op invite-only. Wil je in aanmerking komen voor een plek aan tafel? Mail naar liekewesselius@ddma.nl

Wie weet tot snel! 

Praktische informatie

24 maart 2022 @ 15:00 18:00

Invite-only

Deel dit evenement