Spring naar content
Laden Evenementen

Wat gaan we doen? 
De tijd van 15” en 6” cut downs van de TVC op social zou ver achter ons moeten liggen. De specialisten zijn het er over eens dat iets dat specifiek gemaakt is voor het platform veel beter werkt en de resultaten bevestigen dat. Toch is het “cut-down fenomeen” nog steeds meer regel dan uitzondering.   

Zonde, omdat de rol van social media in de totale mediamix steeds belangrijker wordt. Waarom houden we hier geen rekening mee in zowel de strategie als briefing van creatie? Wat houdt ons tegen om écht goede social first creaties en campagnes op en in te zetten? 

Daarover proberen we onder het genot van een goed glas wijn met een select gezelschap deze vraag te kraken. Het gewenste resultaat? Concrete handvatten waarmee we ons werkveld een stapje verder brengen in social first denken. 

De doelstelling van deze ‘Elite’ is dat we leren van elkaar en samen tot de ideale situatie voor de toekomst komen. Aan de hand van praktijkvoorbeelden en stellingen gaan we samen in gesprek over hoe we de toekomst zien. Door hierover met elkaar te sparren, kunnen we van elkaar én met elkaar leren.

Deze invite-only Elite is een initiatief van de Commissie Social Media. Wil je in aanmerking komen voor een plek aan tafel? Mail naar liekewesselius@ddma.nl.

Praktische informatie

20 april @ 15:00 18:00

De Kleine Werf, Amsterdam

Prinseneiland 6
Amsterdam, 1013 LR Nederland
+ Google Maps

Invite-only

Deel dit evenement