Spring naar content
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Wat gaan we doen? 
De roep om social first en social only creatie wordt steeds harder. Een cut-down op de TVC kan tenslotte echt niet meer en dus willen social specialisten eerder om tafel, zodat ze meer invloed hebben op de briefing en het eindresultaat van de campagne. Maar is de ROI van speciaal voor social geproduceerde merkuitingen wel echt moeite waard? Maken we social te belangrijk en moeten we het een realistische plek geven in de totale mediamix? Of is het briefen op een 30” TVC inderdaad hopeloos ouderwets? 

Daarover gaan we met een kleine groep specialisten in discussie. Onder het genot van een goed glas wijn proberen we met een select gezelschap deze vragen te kraken. Het gewenste resultaat? Een benchmark voor briefing en proces waarmee we ons werkveld een stap verder helpen in het op de juiste manier inzetten van social in de middelenmix en specialisten op de werkvloer.  

De doelstelling van deze ‘Elite’ is dat we leren van elkaar en samen tot de ideale situatie voor de toekomst komen. Aan de hand van praktijkvoorbeelden en stellingen gaan we samen in gesprek over hoe we de toekomst zien. Door hierover met elkaar te sparren, kunnen we van elkaar én met elkaar leren.

Deze invite-only Elite is een initiatief van de Commissie Social Media. Wil je in aanmerking komen voor een plek aan tafel? Mail naar liekewesselius@ddma.nl.

Praktische informatie

13 juni 2023 @ 15:00 18:00

De Kleine Werf, Amsterdam

Prinseneiland 6
Amsterdam, 1013 LR Nederland
+ Google Maps

Invite-only

Deel dit evenement