Spring naar content
Laden Evenementen

Wat gaan we doen op 26 maart?

Kees Karstel heeft 25 jaar ervaring als marketing- en salesmanager bij grote bedrijven zoals Bruynzeel, Beamix en Van Berkel. Sinds 2008 is hij relatiemanager bij het Liliane Fonds. Daar heeft hij vele bedrijven en stichtingen begeleid naar een intensieve samenwerking met het Liliane Fonds. Dit heeft geleid tot fors hogere omzetten en zelfs overnames van stichtingen. Kees neemt je mee in zijn benadering en argumentatie en zal ter illustratie inzicht geven in een succesvolle case met Sligro.

Uiteraard wordt ook het Liliane Fonds geschetst en hoe het zich nu verhoudt tot de zakelijke markt. Het pensioen van Kees staat voor de deur en hij deelt graag nog zijn learnings, tips en successen die hij de afgelopen jaren aan ervaring heeft opgedaan.

We hopen op een interactieve sessie en nodigen je uit om met de andere aanwezige fondsenwervers je eigen ervaringen, successen en/of obstakels zo delen. Zo kunnen we van elkaar én met elkaar leren. Ben je er ook bij?

DDMA Member Meetup

De DDMA groep fondsenwervers Zakelijke Markt komen ongeveer drie keer per jaar bij elkaar. Deze DDMA meetups staan in het teken van onderlinge kennisdeling.

Deze bijeenkomsten zijn kosteloos en uitsluitend toegankelijk voor non-profit organisaties die lid zijn van DDMA. Ben je benieuwd en wil je hier ook graag bij zijn? Neem contact op met Lieke Wesselius via liekewesselius@ddma.nl. Zij vertelt je graag meer!


Spreker

Kees Karstel

Partnerschappen | Liliane Fonds

Meld je aan voor dit evenement met jouw DDMA-account

Dit event is uitsluitend bij te wonen door DDMA-leden. Leden kunnen zich aanmelden via hun persoonlijke DDMA-login.

  • Ben je lid en wil je inloggen? Klik op onderstaande gele login knop. Het aanmeldformulier wordt na het inloggen vooraf ingevuld met je gegevens die al in jouw account staan geregistreerd.
  • Ben je lid maar heb je nog geen account? Vraag dan hier jouw DDMA-account aan.
  • Ben je nog geen lid en wil je meer informatie over het lidmaatschap? Lees hier meer over het lidmaatschap.

Praktische informatie

26 maart @ 10:00 12:00

Kantoor Liliane Fonds

Havensingel 26
’s-Hertogenbosch, 5211 TX
+ Google Maps

Gratis voor DDMA leden

Deel dit evenement

Dit evenement is alleen voor leden.

Login