Spring naar content
Laden Evenementen

Wat gaan we doen op 9 februari?

Een zonnebloemenlabyrint op het Museumplein, populaire tentoonstellingen als Hockney – Van Gogh: The Joy of Nature en Van Gogh & Japan, restauraties van schilderijen, een nieuw entreegebouw: partners en sponsors maakten deze succesvolle projecten mogelijk.

Het Van Gogh Museum behoort tot de internationale top van kunstmusea. Met een groot en divers publiek uit vele landen, een online fanbase van ruim 8 miljoen volgers wereldwijd, aantrekkelijke hospitalitymogelijkheden, activaties en programmering, bieden ze voor iedere partner bijzondere faciliteiten en exposure.

Marissa Otten en Urita Mual, gaan in op de duurzame samenwerkingen met bedrijven als ASML, Van Lanschot, Sompo Japan Nipponkoa, DHL Express, Takii, Heineken en Hyundai. Dankzij deze bedrijven heeft het museum een aantal bijzondere projecten gerealiseerd.

Er is uiteraard voldoende ruimte voor vragen en het uitwisselen van ervaringen en uitdagingen.

DDMA Member Meetup

De DDMA groep fondsenwervers Zakelijke Markt komen drie keer per jaar bij elkaar. Deze DDMA meetups staan in het teken van onderlinge kennisdeling. Dit doen we onder andere door het concept ‘Case Consult’ waarin de aanwezigen actief meedenken met een fondsenwerver die een case presenteert en advies aan elkaar geven. Een ander terugkomend item is de jaarlijkse DDMA Zakelijke Markt Benchmark, aan de hand van de cijfers gaan fondsenwervers met elkaar in gesprek over de stand van zaken en trends.

Deze bijeenkomsten zijn kosteloos en uitsluitend toegankelijk voor non-profit organisaties die lid zijn van DDMA. Ben je benieuwd? Lees dan bij de ‘commissies updates’ op de non-profit pagina welke bijeenkomsten eerder zijn geweest of neem contact op met Lieke Wesselius via liekewesselius@ddma.nl. Zij vertelt je graag meer!


Sprekers

Urita Mual

Senior Manager Corporate Partnerships | Van Gogh Museum

Marissa Otten

Corporate Partnerships Manager | Van Gogh Museum

Nieuwe manier van aanmelden

Voor deze Member Meetup vragen wij voortaan voor het aanmelden gebruik te maken van je persoonlijke login als DDMA-lid. Na het inloggen op jouw account kan je met de vooraf ingevulde gegevens met één klik op de knop aanmelden voor dit evenement.

Praktische informatie

9 februari @ 15:00 18:00

Van Gogh Museum

Museumplein 6
Amsterdam, 1071 DJ

Gratis voor DDMA leden

Deel dit evenement

Dit evenement is alleen voor leden.

Login