Spring naar content
Laden Evenementen

Over de non-profit member meetup fondsenwervers particuliere markt:

De DDMA groep fondsenwervers Particuliere Markt komen drie keer per jaar bij elkaar. Deze DDMA meetups staan in het teken van onderlinge kennisdeling.

Deze bijeenkomsten zijn kosteloos en uitsluitend toegankelijk voor non-profit organisaties die lid zijn van DDMA. Ben je benieuwd? Neem contact op met onze programmamanager Sanne Fontaine via sannefontaine@ddma.nl. Zij vertelt je graag meer!

Het thema

Ondanks het hebben van een online strategie blijft het centraal zetten van donateurs in de online wereld voor veel goede doelen en andere fondsenwervers een uitdaging. Veel moeten de overstap maken van campagne-gedreven naar datagedreven werken nog maken. Hoe doe je dit? En hoe combineer je goedlopende offline campagnes naar je online strategie? Hoe ga je om met ‘always on’ campagnes en tijdsgebonden campagnes in een online omgeving?

Spreker

Ellen Janssens

Team Manager (Fondsen) werving bij Hersenstichting

Impactgedreven fondsenwervingbij de Hersenstichting – online succes met o.a. Ommetje en de Hersencoach

Online fondsenwerving bij de Hersenstichting bevindt zich in een transitie van ‘old-school’ fondsenwerving naar impact gedreven fondsenwerving, waarbij innovaties fondsenwervende en inhoudelijke fondsenwerving combineren. Recent voorbeeld is het succes van de online collecte, Ommetje, maar ook van de Hersencoach. We gaan in op de kritische succesfactoren en onze learnings.

Praktische informatie

6 oktober @ 15:00 17:00

Online

Gratis voor DDMA ledenVooralsnog online – we zijn in overweging om de meetup op locatie of hybride te organiseren. Hier brengen we je tijdig van op de hoogte.

Gratis voor DDMA leden

Deel dit evenement