Spring naar content
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Wat gaan we doen?

Tijdens deze online DDMA Member Meetup Fondsenwervers voor de particuliere markt geven Jakolien van Eijk (Algemeen directeur bij KiKa) en Steffie Jansen (Manager marketing & communicatie bij KiKa) je alle ins en outs over deze campagnes. Wat was de opzet? Wat waren de learnings? En wat zijn de resultaten? Meld je nu aan en krijg antwoord op al je vragen.

Over de non-profit member meetup fondsenwervers particuliere markt:

De DDMA groep fondsenwervers Particuliere Markt komen drie keer per jaar bij elkaar. Deze DDMA meetups staan in het teken van onderlinge kennisdeling.

Deze bijeenkomsten zijn kosteloos en uitsluitend toegankelijk voor non-profit organisaties die lid zijn van DDMA. Ben je benieuwd? Neem contact op met onze programmamanager Sanne Fontaine via sannefontaine@ddma.nl. Zij vertelt je graag meer!

Sprekers

Jakolien van Eijk

Algemeen directeur | Stichting Kinderen Kankervrij

Steffie Jansen

Manager Marketing & Communicatie | Stichting Kinderen Kankervrij

December 2022 stond bij Stichting Kinderen Kankervrij in het teken van twee grote publiekscampagnes. Op donderdag 8 december werd bij AVROTROS de TV special – Beste Zangers voor KiKa uitgezonden en eind december trotseerde Nederland de kou in korte broek tijdens de tweede editie van KiKa Korte Broek. Algemeen Directeur Jakolien van Eijk en Manger Marketing & Communicatie Steffie Jansen van KiKa vertellen in een presentatie meer over deze twee campagnes.


Nieuwe manier van aanmelden

Voor deze Member Meetup vragen wij voortaan voor het aanmelden gebruik te maken van je persoonlijke login als DDMA-lid. Na het inloggen op jouw account kan je met de vooraf ingevulde gegevens met één klik op de knop aanmelden voor dit evenement.

Praktische informatie

21 maart @ 15:30 17:00

Online

Gratis voor DDMA leden

Deel dit evenement