Spring naar content
Laden Evenementen

Beslissers onder elkaar

DDMA NEXT is er voor leiders die elke dag fundamentele keuzes maken over de toekomst van merken en mensen. 150 beslissers op het gebied van marketing, sales, data of legal komen op 30 november bij elkaar. Een greep uit de functietitels die je op DDMA NEXT tegenkomt: CMO’s,  CDO’s, CCO’s, commercieel directeuren, marketingdirecteuren, marketingmanagers, Heads of Marketing/Data/Digital/Legal, Senior Legal Officers, bureaudirecteuren en bureaustrategen.

Blik op de toekomst

Als leider kijk jij verder. DDMA NEXT helpt je daarbij. Door uit te zoomen en vooruit te blikken. Met inspirerende sprekers, vernieuwende inzichten en veel interactie dagen we je uit na te denken over de toekomst van jouw organisatie én ons vak. De 3 uitgangspunten van DDMA – succesvolle, verantwoorde en respectvolle marketing – vormen daarbij de basis van het programma.

Alleen wat je moet weten

DDMA NEXT is de ideale jaarafsluiting voor jou als beslisser. Je hoort in 1 middag alleen dingen die je echt móet weten om jouw organisatie klaar te stomen voor de toekomst. Nieuw dit jaar is de toevoeging van de DDMA Customer Data Award aan het programma. Na de bekendmaking licht de winnaar de winnende case toe en kun jij je laten inspireren door het beste datagedreven merk van 2023.

Praktische informatie

30 november @ 12:30 19:00

Capital C

Weesperplein 4B
Amsterdam, Noord-Holland 1018 XA Nederland
+ Google Maps
+31 20 247 7000
Bekijk de site van Locatie

DDMA leden:
Prijs wordt nog bekend gemaakt.

NIET leden:
Prijs wordt nog bekend gemaakt.

Deel dit evenement