Spring naar content
Laden Evenementen

Daarom gaan we in deze Meetup op dinsdag 7 maart in gesprek met channel managers, dienstverleners en platformen. Komt de werving qua contactdruk weer op het niveau van voor de energiecrisis? Hoe waarborgen we de kwaliteit? Hoe staat het met de ketenverantwoordelijkheid? En hoe voorkomen we consumentenirritatie?

Voorafgaand aan het interactieve gedeelte trapt een expert van de Autoriteit Consument & Markt (ACM) de sessie af met een update over de laatste stand van zaken in de energiemarkt. De ACM zal niet aanwezig zijn bij het interactieve gedeelte. 

Achtergrond
In juni 2022 organiseerde DDMA (samen met EnergieNederland) een interactieve sessie met channel managers van energieleveranciers. De onderlinge kennisuitwisseling en interactie werd met enthousiasme ontvangen door de deelnemers. Daar is deze Meetup op 7 maart 2023 het vervolg van. We trekken het bewust breder met tele- én fieldmarketing én betrekken naast channel managers de hele keten bij dit belangrijke onderwerp.

Dit is een invite-only sessie. Ben je actief in de energiesector en wil je aanwezig zijn? Stuur dan een mail naar erikmolkenboer@ddma.nl.

Praktische informatie

7 maart @ 13:30 16:30

(met aansluitende borrel)

DDMA

WG-plein 185
Amsterdam,
+ Google Maps

Invite-only

Deel dit evenement