Spring naar content
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Nog te vaak is de samenwerking tussen opdrachtgevers en bureaus meer een zakelijke transactie dan een écht partnership. Terwijl écht werk maken van dat partnership – vanuit beide partijen – meteen zijn vruchten afwerpt. Wervers worden enthousiaster over hun werk, halen betere resultaten en zijn makkelijker te behouden voor het bureau (of zelfs voor de specifiek opdracht). Daarom gaan we tijdens deze Meetup in gesprek over dit belangrijke onderwerp.

Commissieleden Taco de Knecht (Delta Fiber) en Frank Koevoets (KPN) openen de sessie met handvatten en tips. Die tips maken we daarna tastbaar met twee mooie praktijkcases (namen volgen nog). We eindigen met een interactief deel met prikkelende stellingen, waar iedereen in de zaal aan kan meedoen. Na afloop is er een borrel.

Over de DDMA Fieldmarketing Meetups

Als branchevereniging vertegenwoordigt én verbindt DDMA alle spelers in de fieldmarketingsector: bureaus, goede doelen en commerciële opdrachtgevers uit verschillende sectoren. Twee keer per jaar brengen we iedereen bij elkaar om van elkaar te leren en grote ontwikkelingen in de markt te bespreken. 

Praktische informatie

6 juni 2023 @ 15:00 17:00

 (met borrel na afloop)

DDMA

WG-plein 185
Amsterdam, Nederland
+ Google Maps

Gratis voor iedereen

Taal:
Nederlands

Deel dit evenement