Spring naar content
Laden Evenementen

Op 28 november komen we samen in Capital C in Amsterdam. Samen met (oud-)collega’s, bestuursleden, commissieleden en andere belangrijke contacten van de afgelopen 20 jaar blikken we terug op wat we allemaal hebben bereikt, onder meer met een optreden van De Speld Live. Dat belooft een mooi feestje te worden.

Het DDMA 20-jarig jubileum is alleen toegankelijk op uitnodiging.

De jubileumviering vindt plaats na afloop van DDMA NEXT, in Capital C in Amsterdam.

Sprekers

De Speld LIVE

Judith Oude Sogtoen

Directeur

Noor Cloo

Voorzitter DDMA, Algemeen directeur AirMiles / Loyalty Management Nederland

Noor Cloo is op 17 juni 2020 benoemd als bestuurslid en is sinds 29 juni 2023 voorzitter van DDMA. Noor Cloo is sinds begin 2019 algemeen directeur van Loyalty Management Nederland, de organisatie achter Air Miles. Daarvoor bekleedde zij verschillende directiefuncties bij onder meer Vattenfall, Ziggo en Eneco.

“Onze visie op data sluit aan op de wereld die DDMA voor ogen heeft. Data is de belangrijkste asset van ons loyaliteitsprogramma. We geloven dat mensen hierin zelf grip moeten hebben op hun gegevens en hun digitale identiteit. Een van mijn doelen als bestuurslid is om ervoor te zorgen dat consumenten nog beter de waarde van hun data inzien en zo betere keuzes maken over wat ze ermee doen.”

Praktische informatie

28 november @ 17:00 20:00

inloop vanaf 16:45 uur Inclusief borrel(hapjes)

Deel dit evenement