Spring naar content

Aanvraagformulier benchmark-account

Let op! Een benchmark- account is persoonlijk en wordt dus alleen toegewezen als jouw organisatie deel heeft genomen aan een benchmark.

"*" geeft vereiste velden aan

Vul hier je zakelijke mailadres in (dus met de domeinnaam van jouw werkgever). Zo kunnen we verifiëren of jouw organisatie deelnemer is van een benchmark en een gebruikersnaam voor je aanmaken.
Geef aan tot welke benchmark je graag toegang wilt hebben. We geven tot slechts één benchmark tegelijkertijd toegang.

Wil je meer weten over hoe wij met je gegevens omgaan? Lees dan ons privacy statement.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom een benchmark-account?

De DDMA Benchmarks zijn alleen beschikbaar voor DDMA-leden en organisaties die niet lid zijn, maar wel hebben meegewerkt aan (een van) onze benchmarks. Deze laatste groep kan op deze pagina een speciaal benchmark-account aanvragen om toegang te krijgen tot de benchmark(s) waar ze aan hebben meegewerkt.

Ben je wel lid? Ga dan naar deze pagina om in te loggen.

Let op! Met een benchmark-account krijg je geen toegang tot andere exclusieve ledencontent van DDMA.


Veelgestelde Vragen

Je kunt een inlogaccount aanvragen op ddma.nl/account-aanvragen Gebruik hiervoor je zakelijke e-mailadres (dus met de domeinnaam van jouw werkgever). Zo kunnen we verifiëren of je lid bent en een gebruikersnaam voor je aanmaken.

Alleen leden kunnen een inlogaccount aanvragen op ddma.nl, met hun zakelijke e-mailadres. Op basis daarvan verifiëren we handmatig of jouw organisatie lid is. We doen dit uiteraard zo snel mogelijk. Mocht je helemaal niets van ons hebben gehoord, stuur dan een mailtje naar info@ddma.nl.


Heb je een vraag over jouw account?

Neem contact met ons op:

E: info@ddma.nl

T: 020 4528413