Overzicht Actueel

Vacature: bureaumedewerker DDMA

Ben je op zoek naar een bijbaan en wil je ervaring opdoen in het hart van de Nederlandse marketingwereld? Bij DDMA, een non-profit kennisplatform voor marketeers, dataspecialisten, techies en privacykenners, zijn we op zoek naar een enthousiaste student die ons 1 dag per week ondersteunt en snel aan de slag kan.

Je voornaamste bezigheid is het ondersteunen bij het beheer van onze website, database en mail. We zoeken dan ook iemand die zichzelf snel tools eigen kan maken, zoals WordPress, Salesforce en Photoshop. Ook help je mee bij onze events en doe je andere kantoorgerelateerde klussen. Je werkt in een informeel, ambitieus en hecht team, aan het water in één van de gezelligste buurten van Amsterdam. Bijkomend voordeel is dat je in contact komt met de beste marketingexperts van Nederland, die in onze vereniging actief zijn (werkzaam bij organisaties als Philips, Artis en VodafoneZiggo). Uiteraard krijg je een prima loon.

Lijkt deze baan jou wat en ben jij beschikbaar voor 1 dag in de week? Stuur dan een mailtje naar erikmolkenboer@ddma.nl. Heb je vragen? Neem contact op met Erik via hetzelfde e-mailadres of 020-4528413.

Bij DDMA hechten we veel waarde aan een diverse samenstelling van ons team. Kandidaten die bijdragen aan onze diversiteit nodigen we nadrukkelijk uit te solliciteren.