Overzicht Actueel

Dutch Marketing Diversity: draag bij aan een diverse, inclusieve marketingsector zonder racisme

dutch marketing diversity

In samenwerking met 16 andere brancheorganisaties heeft DDMA het project Dutch Marketing Diversity opgezet, een fonds en programma om – samen met alle bedrijven actief in het vakgebied – diversiteit en inclusiviteit structureel en meetbaar te verbeteren.

Met dit initiatief nemen wij en alle deelnemende organisaties ons voor om de diversiteit binnen onze besturen, jury’s en commissies te verbeteren, om zo tot een goed niveau qua representativiteit te komen. Ook streven we naar een meer inclusieve vorm van werken binnen onze organisaties om zo enige vorm van racisme buiten de deur te houden. Dutch Marketing Diversity ondersteunt dit met onderzoek, trainingssessies en een talent accelerator.

Andere organisaties binnen de marketingbranche zijn natuurlijk van harte welkom om aan te sluiten. Kan jouw organisatie ook nog stappen maken op het gebied van diversiteit en wil je bijdragen aan een volledig gerepresenteerd werkveld zonder racisme? Sluit je dan aan bij het programma. Ga naar dutchmarketingdiversity.nl voor meer informatie en meld je aan.

Oprichters van Dutch Marketing Diversity zijn de brancheorganisaties ADCN, bvA, DDMA, Dutch Digital Agencies, Dutch Digital Design, Esprix, GVR, IAB Nederland, Idea, IncludeNow, Jonge Honden, MWG, Orange Lions, RA*W, Sire, SpinAwards en Vea.