Overzicht Actueel

Dirk bezorgt meest favoriete folder in Nederland – Beste Folder Awards

Beste Folder Awards

Dirk is de grote winnaar van de Beste Folder Awards-verkiezing. Dit jaar zijn er negen categorieprijzen uitgereikt en één overall award. Dirk heeft met drie prijzen de favoriete folder van de consument. Naast de supermarktketen namen ook Formido (Bouwmarkten), Primera (cadeau), ICI Paris XL (Drogisterij & Parfumerie), MediaMarkt (Elektronica), Zeeman (Fashion), Intratuin (Living) en Xenos (warenhuizen) prijzen in ontvangst tijdens het Hoera voor de Folder!

In de afgelopen weken hebben consumenten hun favoriete folder beoordeeld. In totaal zijn er ruim 60.000 stemmen uitgebracht. De deelnemende folders zijn beoordeeld op aspecten als: aantrekkelijkheid van de folder, leukste producten en leesformaat.

Dirk won de nieuwe categorie Online vanwege de Scherpste aanbiedingen.

DDMA Businessgroep Verspreidingen

Adviesbureau Q&A voert de verkiezing jaarlijks uit in opdracht van de DDMA Businessgroep Verspreidingen. Folderlezers vinden scherpste aanbiedingen het belangrijkste aspect, direct gevolgd door: bevat producten die ik wil kopen en informatief. Nederlanders beoordeelden de folders met een gemiddelde van 7,4.