Overzicht Actueel

DDMA verwelkomt nieuwe kennispartner Salesforce.org

salesforce.org

DDMA verwelkomt haar nieuwste kennispartner Salesforce.org. Samen met Salesforce.org, onze leden en andere kennispartners gaan we aan de slag om de data-driven marketingsector naar een hoger plan tillen door middel van kennisdeling, in de breedste zin van het woord. Denk hierbij aan het publiceren van interessante artikelen, diepgaand onderzoek en voorbeeldcases en het organiseren van (online) evenementen.

De samenwerking met Salesforce.org is tot stand gekomen vanuit de overtuiging dat digitalisering een steeds belangrijkere rol gaat spelen binnen fondsenwerving. DDMA heeft momenteel meer dan 60 organisaties zonder winstoogmerk in haar achterban, waarbij digitalisering in een stroomversnelling is geraakt in afgelopen jaar. Organisaties zijn op zoek naar een manier hoe ze hun digitale infrastructuur toekomstbestendig kunnen uitbouwen. In deze video maken we kennis met Antony van Hoeven, Director General Business bij Salesforce.org, en gaan we in op dit snel veranderende digitale landschap.

Motivatie kennispartnerschap Salesforce.org

‘We staan in deze tijd voor ongekende uitdagingen. Die uitdagingen bieden ook nieuwe kansen en de oplossing ligt in samenwerken. DDMA speelt een grote rol in kennisdeling in de non-profit sector en daarbuiten, een rol die essentieel is voor het verbreden van netwerken en het ontwikkelen van skills in data driven marketing. Salesforce is daarom trots om te mogen samen werken met DDMA aan deze gezamelijke missie.’

Digital Meetup Fondsenwerving – WWF: van campagne gedreven organisatie naar datagedreven organisatie

We trappen de nieuwe samenwerking met Salesforce.org af met een Digital Meetup voor fondsenwervers op 18 november. Tijdens deze digitale meetup voor DDMA-leden vertelt Paul Zevenboom, Head of Digital, eCommerce & Consumer Data + Product Owner Salesforce bij Het Wereld Natuur Fonds (WFF Netherlands), over hoe WFF van een campagnegedreven organisatie naar een datagedreven organisatie zijn getransformeerd. Half oktober sturen we hiervoor de uitnodigingen uit. Wil jij ook een uitnodiging ontvangen. Stuur dan een e-mail naar info@ddma.nl.