Overzicht Actueel

DDMA stelt Anneveerle Vaarkamp aan als programmamanager

DDMA heeft Anneveerle Vaarkamp, hiervoor werkzaam als content & PR manager bij videoproductiebedrijf Big Shots, aangesteld als programmamanager.

Anneveerle Vaarkamp (33) begon haar loopbaan in 2008 bij Hyves in het community management team en heeft sindsdien als producer en projectmanager gewerkt bij bedrijven als Little Chicken Game Development, Online Agency Wayne Parker Kent en Looklive.

Bij DDMA is Anneveerle samen met haar collega’s van het contentteam verantwoordelijk voor het kennisaanbod van DDMA. Als programmanager gaat ze een groot deel van de marketingcommissies van de branchevereniging begeleiden. Ze zorgt er daarbij voor dat alle expertise uit deze commissies wordt omgezet in relevante kennisactiviteiten voor de achterban van de organisatie.

Diana Janssen, directeur van DDMA: “Ik ben erg blij dat Anneveerle ons komt versterken. Met haar vaardigheden op het gebied van projectmanagement en haar ervaring in de digitale marketingwereld gaat zij de kennisactiviteiten van onze commissies naar een nog hoger plan tillen.”