Overzicht Actueel

DDMA introduceert 5 nieuwe leden!

ddma leden

DDMA heeft 5 nieuwe leden. Welkom: ‘Buurt & Co, Close, Easycollect B.V., Gerk Mulder Digital Marketing & SEO Consultancy en Courante’.

Lees hier waarom deze bedrijven lid zijn geworden.


Buurt & Co: Wij professionaliseren ons bedrijf continu en daarbij past ook ons lidmaatschap bij DDMA. Naast het postfilter, zijn ook de kennis workshops, alsmede de juridische vraagbaak rondom de AVG voor ons redenen om lid te zijn. Lees meer..

 


Close: Close is lid geworden van de DDMA omdat het op een GDPR-compliant manier omgaan met data van de gebruikers van onze partners en onze eigen gebruikers voor ons vanzelfsprekend is. Lees meer..

 


Easycollect B.V.: Easy Collect is lid geworden van DDMA om er zeker van te zijn dat zij op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen op het gebied van AVG, telemarketing en aanverwante gebieden. Lees meer..

 

Gerk Mulder
Gerk Mulder Digital Marketing &  SEO Consultancy: Het DDMA lidmaatschap is essentieel als kennisbron, zowel om kennis te halen als te brengen. Niet alleen specialistische kennis maar ook juist praktische en juridische kennis. Lees meer..

 

Courante
Courante: Courante is lid  geworden bij DDMA ter ondersteuning van AVG-compliance en om kennis te delen in de verschillende commissies. Lees meer..

 

 

Bekijk hier al onze leden.

Nog geen lid van DDMA? Bekijk hier de voordelen van het lidmaatschap.