Overzicht Leden

TUI Nederland

Motivatie DDMA
DDMA is de branche organisatie voor data driven marketing en daarom een goed netwerkplatform om kennis te delen, te sparren, te benchmarken en nieuwe ideeën op te doen met DDMA partners.

Daarnaast zijn wij als TUI bezig om “GDPR proof” te worden en zijn de legal adviezen en seminars erg waardevol voor ons.

(Klant)data is erg belangrijk en wij willen naar onze klanten tonen dat we met deze informatie vertrouwd en respectvol omgaan. Vandaar dat wij graag het Privacy Waarborg willen halen en ons confirmeren aan de wetgeving en codes op gebied van privacy. Daarnaast willen wij als TUI zichtbaar zijn als data driven marketing bedrijf in de markt.

www.tui.nl
Lid sinds 2017

TUI Nederland is marktleider in de Nederlandse reisbranche. Wij bieden vakanties aan via onze reismerken TUI en Kras en zijn onderdeel van een van de grootste reisconcerns ter wereld, TUI Group. TUI is daarnaast ook de naamgever van onze eigen luchtvaartmaatschappij, TUI fly.

Vakantie is de mooiste tijd van het jaar. Wat is leuker dan onbekommerd genieten van andere culturen, een bezoek aan een boeiende stad of te relaxen op een prachtig strand met de zon op je huid? Kortom, te genieten van de dingen die het leven zo prettig maken. Wij doen er alles aan om onze reizigers een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Ons streven is dan ook om altijd een stapje verder te gaan en de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. Onze ‘spirit’ is niet voor niets Discover your smile. Iets wat duidelijk terug te zien is in het beeldmerk van TUI Nederland: de drie letters T, U en I die staan voor Trusted, Unique en Inspiring vormen samen de smile.