Overzicht Leden

RaisingResults

Motivatie lidmaatschap
Als marketingadviseur van meer dan 35 social-good organisaties vinden wij het belangrijk op de hoogte zijn van de juridische kaders voor het verzamelen en gebruiken van data. Data is een krachtig instrument voor succesvollere marketing, maar we respecteren de privacyregels en willen zorgvuldig omgaan met persoonsgegevens. Door ons lidmaatschap bij de DDMA kunnen we de relevante kennis halen en brengen en ons certificeren voor het keurmerk Privacy Waarborg.

www.raisingresults.eu
Lid sinds 2017

RaisingResults is hét consultancybureau voor publieke- en non-profitorganisaties. De snelle digitale ontwikkelingen bieden enorm veel mogelijkheden om waardevolle (digitale) klantrelaties aan te gaan. Om deze transitie aan te gaan, is een andere manier van werken en een nieuwe visie op marketingcommunicatie en fondsenwerving nodig. RaisingResults heeft de kennis, ervaring en kunde om maatschappelijke organisaties hierin mee te nemen en zo de wereld een beetje mooier te maken. We helpen je bijvoorbeeld met de volgende vraagstukken:

- Hoe realiseer je groei én betrokkenheid door een geweldige Customer Experience?
- Hoe zorg je voor omni-presence via tools, platformen en kanalen?
- Hoe geef je je interne organisatieprocessen vorm om de klant centraal te stellen?

Wij zijn een team van top talenten op gebied van marketing, communicatie en fondsenwerving met een enorme betrokkenheid en drive. Onze mensen inspireren, confronteren, adviseren, begeleiden, denken en doen mee.

Onze inspirerende werkplek is op het Westergasfabriek terrein in Amsterdam.