Overzicht Leden

Happy Leads

Motivatie lidmaatschap
Happy Leads werkt voor veel verschillende A-merken. We zijn onderdeel van een zeer snel groeiende Happy Horizon Groep en streven met ons team van specialisten naar het leveren van hoge kwaliteit. Om onze kwaliteit te waarborgen en ook uit te stralen vinden wij het goed om lid te zijn van een belangrijke branche- en belangenorganisatie op marketinggebied. Wij willen de mogelijkheid hebben om ons lidmaatschap van de DDMA te koppelen aan ons bedrijf en aan onze marketingactiviteiten. We willen graag gebruik maken van de kennisbank en de juridische ondersteuning van de DDMA. Ook willen we vanuit Happy Leads, daar waar mogelijk, onze kennis en kunde laten zien tijdens DDMA-seminars en –workshops.

www.happyleads.nl
Lid sinds 2017

Happy Leads is gespecialiseerd in online leadgeneratie, social media advertising en emailmarketing. Als onderdeel van de Happy Horizon Groep, een bureaugroep in Eindhoven, werken we dagelijks met 140 specialisten aan het verhogen van de resultaten van onze klanten. Vanuit onze visie “Marketing moet aantoonbaar resultaat opleveren”, vinden en bereiken we voor onze klanten de juiste doelgroep op het juiste moment. Happy Leads brengt merken en mensen bij elkaar!

Concreet helpen we onze klanten in meerdere Europese landen bij het genereren van leads en het verzamelen van nieuwsbriefinschrijvingen, het werven van nieuwe klanten, het opzetten van social media campagnes en het werven van collectanten en donateurs. Als gecertificeerd partner van Clang en Copernica helpen we bedrijven ook met het inrichten van e-mailflows, het opmaken van e-mailnieuwsbrieven en het optimaliseren van complete e-mailcampagnes.