Spring naar content

De volgende organisaties sloten zich eveneens aan bij DDMA: AS Kwadraat, OnMarc, Virtually Human, Fairshare, EBT-Solutions en Mandad e-mailmarketing.

DDMA-leden staan vooraan in de AI-beweging

De nieuwe leden sluiten zich aan bij een netwerk van organisaties die vooroplopen op het gebied van Artificial Intelligence (AI). Dat komt terug uit de recent verschenen DDMA Barometer 2023 waaruit bijvoorbeeld blijkt dat marketingteams sectorbreed nog weinig heil zien in de praktische toepassing van AI. Specifiek binnen de DDMA-achterban denk men daar heel anders over; zij zien wél een grote rol voor AI weggelegd binnen het marketingvak.

Bob Younge

Contentspecialist

Ook interessant

Lees meer
DDMA |

DDMA zoekt Programmamanager

Wil jij werken in het hart van de Nederlandse marketingwereld in een ambitieus en hecht team? Als programmamanager bij DDMA ontwikkel je samen met experts uit het vak kennissessies en…
Lees meer
Creative |

Vacature: lid Commissie Creative (op vrijwilligersbasis)

Ben jij werkzaam in de creatieve hoek van de marketingsector en heb jij interesse om een belangrijke rol te spelen in het vormgeven en verder professionaliseren van het vakgebied in…
Lees meer
DDMA |

Vacature: lid commissie E-mail

Ben jij werkzaam binnen e-mailmarketing en heb je interesse om een stempel te drukken op de toekomst van dit vakgebied? De DDMA Commissie E-mail zoekt versterking!