Overzicht Actueel

Welkom bij DDMA! Wij verwelkomen 5 nieuwe DDMA leden

ddma leden

DDMA heeft 5 nieuwe leden. Welkom: ‘Stage Entertainment, EM-Cultuur, Tailor Digital, DM3 Concepts & We adapt’.

Lees hier waarom deze bedrijven lid zijn geworden.

Stage Entertainment: Als direct marketing- en sales organisatie is het belangrijk je aan te sluiten bij een branche-organisatie. Niet alleen om kennis en ervaring te delen maar ook om nieuwe wetgeving, regels en mogelijkheden met elkaar te exploreren. Lees meer..

 

EM-Cultuur: We vinden het belangrijk dat we onze klanten ook met juridische-, privacy-zaken kunnen bijstaan en adviseren bij veranderende wetgeving, fusies en samenwerkingen die steeds vaker voorkomen in de sector. DDMA biedt hiervoor een ideaal platform en klankbord voor de kennisverbetering van ons als provider en onze klanten. Lees meer..

 

Tailor Digital: Zeker door de komst van de AVG  (en toekomstige ePrivacy) willen wij als marketeers en dienstverlenende partij het voortouw nemen richting onze klanten. Hoe verkrijgen we de juiste data en hoe gaan we hier zo goed (optimaal) mogelijk mee om, om de eind consument zo goed/kwalitatief mogelijk te bereiken. Lees meer..

 

DM3 Concepts: Kennis over marktontwikkelingen en bijbehorende regelgeving zijn van invloed op onze dagelijkse werkzaamheden en biedt ons zowel kansen als uitdagingen. Onze opdrachtgevers mogen van ons verwachten dat we ervoor zorgen dat we goed op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en dat we ze op dit vlak kunnen voorzien van raad & daad. Lees meer..

 

we adaptWe adapt: We staan aan het begin van een data-driven marketing revolutie. Op dit moment is er al technologie om middels data aan verschillende doelgroepen reclame-uitingen te tonen, alleen maakt de markt er nog niet optimaal gebruik van. Met dynamic advertising kunnen we de prestaties van reclame verbeteren en meer waarde toevoegen voor de consument. Lees meer..

 

Bekijk hier al onze leden.

Nog geen lid van DDMA? Bekijk hier de voordelen van het lidmaatschap.