Overzicht Actueel

Welkom bij DDMA! Weer 5 nieuwe leden

nieuwe leden

DDMA introduceert vijf nieuwe leden: Bindinc, Flowmailer, JF Hofkes Consultancy, Kentaa & Echo Marketing. Benieuwd wat onze nieuwe leden doen?

Bindinc. is uitgever van tv-programma-informatie in print, digitaal en metadata. Met merken als Avrobode, NCRV-gids, TVGids.nl, Televizier.nl zijn wij expert op het gebied van televisiekijkend Nederland. Wij leveren data aan Europese kabelmaatschappijen, service-providers en exploitanten ten behoeve van publicatie in hun digitale programmagidsen.

Flowmailer is een trotse specialist in de verzending en aflevering van e-mail. Klanten hoeven zich hierdoor geen zorgen meer te maken over deze belangrijke e-mailstromen. Wij bieden een verzendplatform voor service- en transactionele e-mail waarmee een bedrijf in staat wordt gesteld dé volgende stap te nemen in professionele e-mail verzending.

JF Hofkes Consultancy is een eenmanszaak van waaruit marketing/e-commerce dienstverlening aanboden wordt en bedrijven helpt met het uitrollen en optimaliseren van E-commerce/ Digital marketing trajecten. De volgende kerncompetenties komen hierbij o.a. aan bod: (Online) Marketing, conversion optimization, CRM & A/B testing.

Kentaa helpt grote en kleine organisaties met online fondsenwerving. Wij willen dat zoveel mogelijk mensen met succes en plezier geld ophalen. Om zo iedereen kansen te bieden op een goed leven en de wereld beter te maken. Daartoe ontwikkelen wij slimme platforms en geven wij advies om successen te boeken met o.a. crowdfunding & online collecteren.

Echo Marketing is een online marketing bureau gespecialiseerd in zoekmachinemarketing. Naast onze liefde voor zoekmachinemarketing houden wij ons ook bezig met conversie optimalisatie en display advertising.