Overzicht Actueel

Welkom bij DDMA: KVK, BENU, Bohn Stafleu van Loghum en Actie Platform

ddma leden

DDMA heeft 4 nieuwe leden. Welkom: ‘Kamer van Koophandel (KVK), BENU Nederland, Bohn Stafleu van Loghum & Actie Platform’. Lees hier waarom deze bedrijven lid zijn geworden.

Kamer van Koophandel (KVK) Als publieke organisatie die data van alle Nederlandse ondernemers beheert willen we een bijdrage leveren aan de duurzame data-economie. KVK staat immers middenin de maatschappelijke discussie rondom data en privacy. Een lidmaatschap van DDMA ligt dus voor de hand. Lees meer..

 

BENU heeft diverse doelstellingen op gebied van marketing, datastrategie, privacy en klantbediening. Kennis en ontwikkeling zijn voor ons van cruciaal belang om voor klanten succesvol te blijven. BENU ziet DDMA als een deskundig en onafhankelijke partij om haar professionals te ondersteunen in hun dagelijkse praktijk. Lees meer..

 

Bohn Stafleu van Loghum is een mediabedrijf dat continu bezig is om beter te worden in alles wat we doen voor onze klanten in de gezondheidszorg. Op basis van data en feedback van klanten willen wij steeds beter begrijpen hoe wij onze klanten kunnen ondersteunen, zowel in productontwikkeling als marketing en communicatie. Lees meer..

 

Actie Platform

Actie Platform: Door verenigingen zoals de DDMA worden bedrijven die wetgeving m.b.t. privacy serieus nemen, en bedrijven die hier niet echt over nadenken, gescheiden van elkaar. Wij zien lidmaatschap van de DDMA dan ook (naast ISO-certificering) als een kwaliteitskeurmerk. Voor onze klanten wordt dit steeds belangrijker. Lees meer..

 

Bekijk hier al onze 335 leden. Nog geen lid van DDMA? Bekijk hier de voordelen van het lidmaatschap.