Overzicht Actueel

Vacature: lid DDMA Commissie Creative (op vrijwilligersbasis)

vacature adviseur public affairs

‘Data, maak er iets moois van’. Dat vinden we bij de DDMA Commissie Creative een prachtige opdracht. Want op dit moment valt er op het gebied van data-driven creativity nog veel winst te boeken. De belangrijkste oorzaak: weinig mensen weten hoe je data-driven creatieve campagne moet maken. Daar we willen bij de Commissie Creative verandering in brengen. Help jij ons mee de kennis te verzamelen die hiervoor nodig is?

Dit doe jij als lid van de DDMA Commissie Creative

Als lid van de DDMA Commissie Creative help jij mee om de datagedreven marketingsector naar een hoger plan te tillen door kennis te verzamelen en te delen. Dit doe je door samen met je medecommissieleden verschillende activiteiten te organiseren, zoals kennissessies, netwerkbijeenkomsten, artikelen en whitepapers. Het commissielidmaatschap is daarbij een uitstekende manier om je netwerk uit te breiden met toonaangevende vakgenoten. En omdat we streven naar een hechte en nauwe samenwerking tussen onze commissies krijg je ook nog eens kijkje in de keuken van andere marketingdisciplines.

Als commissielid bij DDMA ben je bereid tijd vrij te maken om minimaal 6 keer per jaar te vergaderen en een paar uur per maand beschikbaar te zijn voor de bovenstaande commissieactiviteiten. Een commissielidmaatschap is altijd op vrijwillige basis.

Dit ben jij:

  • Je bent een expert als het aankomt op het ontwikkelen van creatieve, datagedreven campagnes
  • Je wordt razend enthousiast van het idee van kennisdelen
  • Je barst van de creatieve ideeën en onderwerpen op het gebied van datagedreven marketing waaraan we bij DDMA aandacht aan kunnen besteden
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden
  • Je hebt een proactieve houding met een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Jij bent of wordt (als freelancer of vanuit je organisatie) lid van DDMA

Wat levert het je op:

  • Je komt in aanraking met veel nieuwe kennis over creatieve datagedreven marketing
  • Je helpt de datagedreven marketingsector naar een hoger plan te tillen
  • Je breidt je netwerk uit en overlegt met creatieve data-experts
  • Je komt in contact met uiteenlopende marketingdisciplines om je kennis te verbreden

Bij DDMA hechten we veel waarde aan een diverse samenstelling van de commissies. Kandidaten die bijdragen aan onze diversiteit nodigen we nadrukkelijk uit te solliciteren.

Interesse? 
Lijkt deze rol je wat en ben je beschikbaar? Stuur dan een mail met je cv en motivatie naar anneveerlevaarkamp@ddma.nl. Heb je vragen? Neem contact op met Anne Veerle via het bovenstaande e-mailadres of bel naar 020-4528413.