Overzicht Actueel

Nominaties DDMA E-mail Awards 2016 bekend

Amsterdam, 18 mei 2016 – Albert Heijn, Blokker en bol.com zijn genomineerd voor de award voor e-mailcampagne van 2016. Daarnaast zijn nog 4 e-mail marketeers genomineerd als kanshebber voor de titel e-mail man|vrouw van het jaar.  

De kandidaten voor e-mail man|vrouw van het jaar zijn Jasmijn Hemersma (Drukwerkdeal.nl), Floris Regouin (Samsung Benelux), Frank Veldwachter (Thermen Bussloo) en Erik van der Wal (BPD Ontwikkeling).

Record

De vakjury beoordeelde dit jaar een record aantal inzendingen. De jury is onverdeeld enthousiast over het hoge niveau van zowel de kandidaten als de ingezonden campagnes.

Juryvoorzitter Frans Reichardt: “De inzendingen voor de E-mail Awards 2016 onderstrepen dat e-mail bij steeds meer bedrijven onmisbaar is in de klantcontactstrategie. De genomineerde professionals getuigen van een gezonde visie op e-mailmarketing, hebben oog voor de klant, de customer journey en voor meer kanalen dan e-mail alleen. Door te blijven vernieuwen en steeds beter gebruik te maken van klantdata zorgen zij ervoor dat e-mail steeds persoonlijker en relevanter wordt voor de klant. We zien een toename in automated campaigns en testen voor het optimaliseren van e-mailresultaten.”

EMAIL SUMMIT

De awards worden uitgereikt tijdens de DDMA EMAIL SUMMIT op 9 juni a.s. in de Kromhouthal in Amsterdam. Naast de uitreiking van de awards is er een afwisselend programma met keynote sprekers Kath Pay en Bram Alkema, diverse cases, dieptesessies over o.a. Marketing Automation en de presentatie van de nieuwste E-mail Benchmark. De EMAIL SUMMIT is een initiatief van DDMA en wordt mede georganiseerd door de DDMA E-mail Commissie Events & Awards.

Meer informatie over de EMAIL SUMMIT: www.emailsummit.nl