Overzicht Actueel

Landal GreenParks nieuw DDMA lid

DDMA verwelkomt Landal GreenParks als een van de nieuwe DDMA-leden. Landal is een dynamische organisatie die toonaangevend is in het management, beheer en verhuur van bungalowparken. Landal beschikt over ruim 70 parken met in totaal circa 12.000 bungalows. Met 51 parken in Nederland bezet Landal de eerste plaats van de Nederlandse aanbieders van bungalowparken. Landal heeft als organisatie behoefte aan juridische ondersteuning, branchekenniswebinars en workshops en voering van het Privacy Waarborg. Een perfecte match met DDMA dus!

Buiten de landsgrenzen beschikt Landal over parken in Duitsland, België, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië en Hongarije. Zeven van de parken beschikken over campings, met in totaal ruim 1.500 kampeerplaatsen. Er werken ca. 2.550 medewerkers bij Landal GreenParks. Landal GreenParks onderscheidt zich van andere aanbieders door het open karakter van de parken. De begrippen rust, ruimte en natuur zijn de belangrijkste karakteristieken van de parken en tevens de belangrijkste beweegredenen waarom gasten voor Landal kiezen. Landal GreenParks voelt zich nauw verbonden met de naaste omgeving en maakt zich sterk voor de natuur, de gast en de samenleving.

Waarom DDMA?

Landal GreenParks is om vijf redenen lid van DDMA geworden:

  1. Wij hebben als direct seller voor een belangrijk deel veel contact met onze gasten. Het is dan goed om lid te zijn van een belangrijke branche- en belangenorganisatie op marketing gebied.
  2. Wij hebben behoefte aan vakspecifieke juridische ondersteuning.
  3. Wij willen toegevoegde waarde uit de kennisbank halen.
  4. Wij willen met meerdere collega’s vaker gebruik gaan maken van DDMA-seminars en –workshops.
  5. Wij willen bevoegd zijn het Privacy Waarborg te mogen koppelen aan onze marketingactiviteiten.

Ontwikkelingen in de marketingbranche

Wij stelden Rick Spaans, manager Direct Marketing & Customer Intelligence, de vraag welke ontwikkelingen hij verwacht binnen het vakgebied. ‘Voor onszelf zetten wij in op verdere groei en het multichannel contact kunnen hebben met onze gasten en prospects. DDMA kan hieraan bijdragen door de kennis die er is vanuit de literatuur en de branche voor ons beschikbaar te stellen, door ons juridisch bij te staan indien wij dat wensen, door contacten die er op Europees niveau zijn en door voor onze belangen op te komen.’

Ook interesse in het lidmaatschap van DDMA? Neem vrijblijvend contact op via info@ddma.nl of via telefoonnummer 020-4528413.