Overzicht Actueel

Evenementen DDMA tot en met april afgelast wegens Covid-19, medewerkers gewoon bereikbaar

De kans is groot dat je thuis aan het werk bent. Voor ons geldt hetzelfde: het hele team van DDMA werkt vanuit huis en is via telefoon en email bereikbaar. Onze juridische helpdesk is geopend en zoals altijd te raadplegen via legal@ddma.nl. Ook onze andere medewerkers zijn bereikbaar via info@ddma.nl en 020 4528413 – of uiteraard via hun persoonlijke mailadressen en telefoonnummers.

Alle DDMA evenementen tot en met april worden geannuleerd. Deelnemers die zich al hadden aangemeld voor een van de bijeenkomsten zullen we hierover persoonlijk informeren. De meeste evenementen zullen we verplaatsen naar een nog nader te bepalen moment. Een aantal evenementen zullen we in digitale vorm door laten gaan. Wat dit per evenement betekent, kun je zien in de evenementenagenda op onze website.

We zullen je de komende weken blijven voorzien van relevante informatie. Bijvoorbeeld wat deze ontwikkelingen betekenen voor de marketingsector – en hoe anderen omgaan met deze nieuwe realiteit. Als gezegd, mocht je vragen hebben: bel of mail ons.

Hartelijke groet – en blijf gezond.

Tot snel,

Diana Janssen – Directeur DDMA