Overzicht Actueel

DDMA breidt team uit met Romar van der Leij (junior legal counsel) en Kimberley Laurens-Seitz (medewerker financiële administratie)

DDMA heeft Romar van der Leij, hiervoor werkzaam als supervisor bij Vattenfall, aangesteld als junior legal counsel. Kimberley Laurens-Seitz versterkt het DDMA-team als freelance medewerker financiële administratie.

Romar van der Leij was hiervoor 6 jaar werkzaam bij Vattenfall. In de tussentijd rondde hij zijn Master Recht & ICT af aan de Universiteit van Groningen. Bij DDMA is Romar samen met zijn collega’s uit het legal team verantwoordelijk voor het juridisch adviseren van de leden van DDMA. Dit doet hij onder meer door het beantwoorden van juridische vragen, het organiseren van juridische kennisevenementen en het schrijven van artikelen.

Kimberley Laurens-Seitz heeft ruim 21 jaar een administratieve functie bekleed binnen de IT-sector. In augustus 2020 maakte ze de overstap naar freelance administratief medewerker. Bij DDMA is Kimberley verantwoordelijk voor de volledige financiële administratie.

Diana Janssen, directeur DDMA: “Ik ben erg blij dat Romar en Kimberley ons team komen versterken. Met zijn ervaring gaat Romar veel bijdragen aan onze lopende juridische dossiers. Kimberley gaat er daarnaast voor zorgen dat de administratieve processen goed en soepel verlopen.”