Overzicht Actueel

Dit was de DDMA Data Dag 2017

DDMA Data Dag 2017

De DDMA Data Dag 2017 was weer een groot succes! Actuele thema’s als artificial intelligence, machine learning en privacy & ethiek kwamen aan bod tijdens de presentaties van o.a. Sapientrazorfish, Rabobank, Google en Innogy. Wij hebben de dag voor je samengevat.

Presentaties

Zoveel informatie in één dag, dat wil je teruglezen. Daarom zetten wij de presentaties die vrijgegeven mogen worden voor je op een rij. Benieuwd naar de inspiratie die bezoekers hebben opgedaan? Lees de artikelen van MarketingfactsEmerce en Afrogleap

Presentaties Data Dag 2017

DDMA Customer Data Award 2017 

KNVB heeft de DDMA Customer Data Award 2017 gewonnen! Kees Groenewoud (Cmotions), juryvoorzitter van de Customer Data Award: “De case van KNVB laat zien dat data en de creatieve toepassing daarvan een enorme impact kan hebben op het ontwikkelen van je ondernemingsstrategie”. Lees meer over de case van de KNVB.

En natuurlijk: de foto’s!

De hele dag is vastgelegd. Sta jij er ook op? Bekijk de foto’s op Facebook! 

Bedankt

Zonder de vrienden van de Data Dag was deze dag niet mogelijk geweest. Hartelijk dank EDM, Yourzine, Crystalloids, Cmotions, Invenna, Quadient, Oxyma, Adobe, PostNL en Microsoft.