Overzicht Actueel

DE BESTE CRO CASES VAN NEDERLAND GEZOCHT!

ddma dutch cro awards

Amsterdam, 18 juni 2018 – Op 20 september 2018 wordt het beste werk in Conversion Rate Optimisation (CRO) bekroond. Kandidaten kunnen zich nu inschrijven met hun case voor één van de vier categorieën: Ad Testing, Personalisation, Conversion Tests en Mobile.

De DDMA Dutch CRO Awards zijn een initiatief van de commissie CRO van DDMA, de vereniging voor data en marketing. Onder het motto ‘Data. Maak er iets moois van’ werkt DDMA aan het doel om de branche naar een hoger niveau te brengen. Met de Dutch CRO Awards licht DDMA de toonaangevende cases in deze marketing categorie uit. Tijdens de eerste editie in 2017 gingen assem.nl, bol.com, Philips en G-star er met de raket-award vandoor.

Cases kunnen ingezonden worden tot 13 augustus 2018. De CRO experts uit de CRO commissie vormen de jury en onthullen op 7 september a.s. de genomineerden voor de vier categorieën. De winnaars van de DDMA Dutch CRO Awards worden feestelijk onthuld op donderdag 20 september, tijdens een speciale award avond in Amsterdam. Naast de winnaars staan er twee andere CRO succesverhalen op het podium.

De DDMA Dutch CRO Awards

“Goede inzet van CRO stelt organisaties in staat websitebezoekers door experimenten beter te leren kennen en daardoor een klantvriendelijke ´customer journey´ te bieden”, Aldus Frank Overbeek, voorzitter van de DDMA Commissie CRO. “De DDMA Dutch CRO Awards zijn in het leven geroepen om het belang van ons vakgebied meer aandacht te geven en door onderlinge kennisuitwisseling en waardering de groei te ondersteunen”.

Nieuw dit jaar is dat tijdens de awardshow meer aandacht wordt geschonken aan de inhoud van de winnende cases. Een ‘learning’ die vanuit de eerste editie is meegenomen. Verder is dit jaar de selectie en de waardering van de cases sterk gerelateerd aan de CRO-Maturity test. Dit is een test waarmee je kan zien hoe volwassen jouw organisaties op het gebied van CRO is en waarmee je je organisatie kan vergelijken met anderen uit de sector.

Over de Dutch CRO Awards

Het evenement is een initiatief van de commissie CRO van DDMA, de vereniging voor data en marketing. De missie van de commissie in om de waarde van CRO breder in de markt te verspreiden en onderdeel te maken van een toekomstbestendige strategie. De DDMA Dutch CRO Awards worden mede mogelijk gemaakt door: Klarna.