Overzicht Leden

VodafoneZiggo

Motivatie lidmaatschap
VodafoneZiggo hecht zeer veel belang aan een persoonlijke en relevante dialoog met haar klanten. We nemen de klant mee door de lifecycle van communicatie, daarbij gebruik makend van zowel traditionele communicatiekanalen alsook het continu zoeken naar innovatieve dialoogmogelijkheden zoals mobiele apps en persoonlijke video’s. Ons lidmaatschap bij DDMA, als autoriteit voor data driven marketing in Nederland, biedt ons de mogelijkheid op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied.

www.vodafoneziggo.nl
Lid sinds 2013

VodafoneZiggo is een toonaangevend Nederlands bedrijf dat vaste, mobiele en geïntegreerde communicatie- en entertainmentdiensten levert aan consumenten en bedrijven. VodafoneZiggo is de grootste aanbieder van kabeltelevisie in Nederland, en voorziet meer dan vier miljoen huishoudens van ten minste één dienst: 871.800 huishoudens van alleen analoge televisie, 3.368.000 huishoudens van analoge- en digitale televisie, 3.076.300 huishoudens van een internetverbinding en 2.568.600 huishoudens van telefonie.

VodafoneZiggo is een joint venture van Liberty Global, het grootste internationale tv en breedbandinternet bedrijf, en Vodafone Group, een van 's werelds grootste telecommunicatiebedrijven.