Overzicht Leden

UDO BÄR

Motivatie lidmaatschap
Met ons lidmaatschap van de DMMA hopen wij een sterke partner te hebben voor de uitbreiding van onze verkoopactiviteiten in Nederland. Aangezien de relatie met onze klanten ons ook op internationaal niveau nauw aan het hart ligt, hebben wij een contactpersoon nodig die ons betrouwbare informatie kan verstrekken, met name over alle vraagstukken op het gebied van gegevensbescherming en mededingingsrecht. Wij zijn ervan overtuigd dat het lidmaatschap van de DDMA ons zal helpen de Nederlandse markt beter te begrijpen en het merk UDO BÄR meer bekendheid te geven.

www.udobaer.nl/
Lid sinds 2021

Als een van de toonaangevende multichannel-distributeurs voor hoogwaardige producten en uitgebreide diensten bieden wij u in onze geavanceerde onlineshop en onze gedrukte catalogus van meer dan 1.100 pagina's - meer dan 100.000 artikelen, van afvalcontainers tot zakrekenmachines - bijna alles wat u nodig hebt om uw bedrijf uit te rusten.

Heeft u iets nodig, dat u niet in ons assortiment kunt vinden? Geen probleem, onze gespecialiseerde adviseurs van de inkoopdienst staan persoonlijk voor u klaar en vinden vast en zeker de juiste oplossing.
Ook voor de afhandeling van kleine of grote projecten bent u bij ons in goede handen. Van advies ter plaatse en planning tot levering, installatie en inbedrijfstelling - profiteer van onze jarenlange ervaring en knowhow.
Dat is nog niet alles! Optimaliseer uw inkoopprocessen en verlaag uw proceskosten met elektronische catalogi of een EDI-verbinding. Onze e-procurement zal u overtuigen - met vraaggerichte inkoopoplossingen.