Overzicht Leden

Studio Hey

Motivatie lidmaatschap
Om opdrachtgevers goed te kunnen ondersteunen is het belangrijk om de ontwikkelingen binnen het vakgebied nauwgezet te blijven volgen. Lid worden van DDMA was daarom eigenlijk een vrij logische stap. DDMA voorziet haar leden van veel vakinhoudelijke informatie, waardoor je als marketeer meerwaarde kunt bieden aan je opdrachtgever. Een van de ontwikkelingen die alle marketeers op dit moment natuurlijk bezighoudt, is de invoering van de GDPR. Deze wetgeving heeft een flinke impact op de dienstverlening en de inrichting van de werkzaamheden. Dat DDMA haar leden ondersteund bij het compliant worden aan de GDPR, zodat je ook het Privacy waarborg kunt uitdragen, was daarom ook een belangrijke motivatie om lid te worden.

www.studiohey.nl
Lid sinds 2018

Studio Hey is een full service studio, met een breed pakket aan diensten op het gebied van grafische vormgeving, marketing & communicatie.

Opdrachtgevers kunnen bij Studio Hey terecht voor het ontwerpen van logo & huisstijl en het vormgeven van alle offline uitingen, zoals drukwerk, (folders, flyers, posters en brochures), advertenties etc.

Daarnaast kan Studio Hey alle online marketing werkzaamheden uit handen nemen, zoals het ontwikkelen van de website, het verbeteren van de vindbaarheid in de zoekmachines (SEO), online adverteren, social media marketing, content creatie, het opmaken en versturen van nieuwsbrieven, het analyseren en rapporteren van de statistieken van de online kanalen, etc.