Overzicht Leden

Squeezely

Motivatie lidmaatschap
Squeezely ontwikkeld een Customer Data Platform voor marketing personalisatie. Het is hierbij belangrijk om altijd op de hoogte te zijn van de allerlaatste thema’s en trends op het gebied van data.
Lidmaatschap van de DDMA zorgt ervoor dat Squeezely dicht bij de industrie staat en stelt ons in staat om kennis te delen met andere leden van de branchevereniging.

squeezely.tech/nl/
Lid sinds 2021

De juiste data beschikbaar krijgen in de tools die je gebruikt voor marketing, het kan onwijs lastig zijn. Iedere marketing specialist, bedrijfseigenaar en IT afdeling is er inmiddels wel eens tegenaan gelopen. Wij begrijpen, uit eigen ervaring, deze uitdaging maar al te goed. Daarom besloten wij in 2016 te gaan voor een betere oplossing: Gepersonaliseerde marketing op alle kanalen, maar dan eenvoudig te realiseren vanuit één systeem.

Uiteraard moet deze oplossing toegankelijk zijn voor een zo breed mogelijke groep aan bedrijven. Hoge kosten, ellenlange implementatie trajecten en verwarrende interfaces zijn wat ons betreft verleden tijd. Squeezely kan eenvoudig worden geïnstalleerd met een van onze plugins en kan eindeloos worden uitgebreid dankzij onze flexibele development tools. Onze aanpak wordt met open armen ontvangen door vooraanstaande bedrijven uit Nederland en daarbuiten. Iedere week profiteren meer bedrijven van een geïntegreerde aanpak voor gepersonaliseerde marketing op alle kanalen. Dat is waar wij het voor doen.