Overzicht Leden

Solvari

Motivatie lidmaatschap
Solvari brengt dagelijks meer dan 1.000 consumenten in contact met vakmannen in Nederland en België. Daarvoor wordt veel gerichte marketing gedaan waarbij we vanuit de behoeftes van consumenten de juiste boodschap willen overbrengen. Daar komt natuurlijk een hoop data en verantwoordelijkheid bij kijken. Bij Solvari wordt privacy hoog in het vaandel. Op de afdelingen sales, service en marketing heeft dit dagelijkse focus, en Solvari zal dan ook erg trots zijn wanneer wij het privacy waarborg keurmerk mogen dragen.

Daarnaast is het natuurlijk fantastisch om aan te sluiten bij het grote kennisnetwerk van DDMA. Solvari kijkt er enorm naar uit om te leren van de medeleden, workshops en inspiratiesessies die DDMA biedt.

www.solvari.nl/
Lid sinds 2019

Solvari is dé marktplaats die gecertificeerde specialisten in contact brengt met consumenten. Via de platformen solvari.nl en solvari.be helpt Solvari de consumenten met het vergelijken van vakmannen. Met een belang voor duurzaamheid brengt Solvari consumenten in contact met verschillende specialisten in deze sector. Daarbij kan je denken aan zonnepanelen en woningisolatie, maar ook klimaatbeheersing en het opknappen van je woning. Solvari zorgt jaarlijks voor meer dan 200.000 geslaagde matches tussen consument en vakman. Dit faciliteert Solvari met meer dan 10.000 aangesloten klus- en (ver)bouwbedrijven. Daarbij staan betrouwbaarheid en gemak centraal.

Het gemak voor de aangesloten specialisten zit hem in het gespecialiseerde online platform. Daarmee kan Solvari namelijk een snelle en doelgerichte match maken tussen vakman en consument. Hierdoor, kunnen de specialisten zich focussen op hun vakmanschap ontzorgt Solvari hen met mooie gekwalificeerde aanvragen.

Om dit allemaal te realiseren werkt Solvari met ruim 50 werknemers continu aan het verbeteren van het platform en de services daaromheen. Daarbij ambieert Solvari marktleiderschap in de Benelux.