Overzicht Leden

Social Friendz

Motivatie lidmaatschap
Wij zijn DDMA lid geworden, omdat ik graag deelneem in de commissie Influencer Marketing.

www.socialfriendz.nl/
Lid sinds 2019

Social Friendz is een full-service influencer marketing agency, gespecialiseerd in het verzorgen van influencercampagnes van begin tot eind. We beschikken over een eigen database met nano- en micro-influencers, die zich dagelijks verder uitbreidt. Nano- en micro influencers staan bekend om hun passie voor een bepaalde niche, wat waardevolle content oplevert voor ‘fans’ die dezelfde interesses delen. Dit is de reden waarom het engagement van deze groep influencers heel groot is.

We bedenken het creatieve concept om de boodschap te vertalen in een effectieve campagne en creëren een succesvolle strategie voor ieder merk. Onze missie is om de gewenste doelstellingen te realiseren, of dit nou awareness, branding of sales is.

We managen elke influencer intensief tijdens de campagne, waarbij we ze ook de vrijheid geven om hun creativiteit te uiten. Kwaliteit staat voorop, zodat de boodschap impact heeft. We hanteren een hoge engagement rate en influencers met neppe volgers filteren we eruit.

Alle voorwaarden van de campagne vatten we samen in een briefing voor de influencers, waardoor je verzekerd bent van kwalitatieve content die aansluit bij de doelstellingen. We voeren altijd een uitgebreide contentcheck uit voordat de campagne van start gaat.

Gedurende de campagne houden we alle geplaatste (earned) content bij en na afloop geven we je inzicht in de resultaten middels een uitgebreide eindrapportage, voorzien van interessante data en statistieken.

We heten niet voor niets Social Friendz. Wij kennen onze online vrienden, onze online vrienden kennen ons én hun fans. We maken zo de perfecte match voor ieder merk mogelijk.