Overzicht Leden

REXai

Motivatie lidmaatschap
Als je wilt innoveren, moet je samenwerken.
REXai ziet grote mogelijkheden in de toekomst van AI en commerce. Maar om te kunnen innoveren, moet je partners hebben om ideeën te delen, te toetsen en samen daarvan te leren!
DDMA is een perfecte plek om daarin partners en mensen te vinden die dat willen en kunnen, maar ook bereid zijn om een open instelling te hebben hierin.

Samen kom je immers verder dan alleen, toch?
www.rex.ai
Lid sinds 2018

REXai: van eCommerce naar aiCommerce

aiCommerce is het nieuwe tijdperk waarin digital commerce bedrijven afscheid nemen van traditionele business-rules gebaseerde tools en overstappen op zelflerende oplossingen op basis van AI om zo echte 1-op-1 personalisatie te realiseren voor al hun klanten op web, mail, search en offline.

REXai helpt digital commerce bedrijven bij het juist gebruiken van AI. REXai heeft verschillende succesvolle AI implementaties met interessante resultaten gerealiseerd. REXai’s ‘AI as a Service’ kan simpel naast de bestaande omgeving worden ingezet of deze nu draait op ESP’s zoals Salesforce, Magento, Shopify, Interhop, Cloudsuite, Nextchapter etc. of MSP's zoals Tripolis, Copernica, eMark, etc. het maakt niet uit. Geïnteresseerd hoe we dit doen? www.rex.ai