Overzicht Leden

Philips

Motivatie lidmaatschap
Philips is lid geworden van de DDMA, vanwege de digitale transformatie waar we doorheen gaan. We willen graag kennis delen en halen op allerlei vlakken van Digital Marketing. Hiermee geloven we te kunnen bijdragen aan het algemene kennis niveau en anderen verder te helpen, maar ook dat we zelf inzichten en ervaringen kunnen meenemen om in onze eigen Digital Marketing activiteiten toe te passen.

www.philips.nl
Lid sinds 2017

Koninklijke Philips N.V. is een toonaangevende aanbieder van gezondheidstechnologie die zich richt op het verbeteren van de gezondheid van mensen en het bereiken van betere zorgresultaten binnen het gehele gezondheidscontinuüm, van gezond leven en preventie tot diagnostiek, behandeling en thuiszorg. Philips maakt gebruik van geavanceerde technologieën en diepgaand inzicht in klinische toepassingen en de behoeften van consumenten om geïntegreerde oplossingen te ontwikkelen. De onderneming is marktleider op het gebied van diagnostische beeldvorming, beeldgestuurde behandelingen, medische IT toepassingen, patiëntbewaking, thuiszorgsystemen en gezondheidstoepassingen voor consumenten.

Onze missie is het verbeteren van levens door middel van betekenisvolle innovaties. We streven ernaar de wereld op deze manier gezonder en duurzamer te maken. Ons doel is om het leven te verbeteren van 3 miljard mensen wereldwijd voor 2025.