Overzicht Leden

Personalyse

Motivatie lidmaatschap
Bij Personalyse vinden we privacy niet alleen belangrijk, maar een must om te waarborgen. Waar met data wordt gewerkt, moet deze waarborging enorm goed op orde zijn. Daarom zijn we lid geworden van branchevereniging DDMA en hebben we het keurmerk Privacy Waarborg behaald. Organisaties met dit keurmerk respecteren de privacywetgeving en gaan zorgvuldig en transparant om met persoonsgegevens. Iets wat compleet in lijn is met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

personalyse.nl
Lid sinds 2019

Personalyse is een bureau voor datamarketing. Wij vergaren, analyseren, verrijken en benutten data om klanten te laten excelleren. Ons vertrekpunt voor persoonlijke marketing is data. Overzichtelijk gemaakt en volledig benut. Daarmee helpen we opdrachtgevers om meer rendement te behalen.

De dienstverlening van Personalyse bestaat uit het inzichtelijk maken van data d.m.v. data-analyses en het benutten van data d.m.v. gepersonaliseerde marketing automation campagnes. Organisaties kunnen dit afnemen voor een vast bedrag per maand zonder dat zij zelf systemen hoeven te implementeren of mensen hoeven op te leiden.

Personalyse is opgericht door data-analisten Daniel Alink en Gertjan Bronsema. Samen hebben ze meer dan 20 jaar ervaring in het datawerkveld bij diverse bedrijven. Daniel als wetenschapper en data-analist en Gertjan als marketinganalist en -consultant.