Overzicht Leden

Matrixian Group

Motivatie Lidmaatschap
Lidmaatschap van DDMA is voor Matrixian Group van belang omdat DDMA het platform is dat kennis levert over de opkomst van nieuwe kanalen, het veranderende speelveld schetst en ons op de hoogte brengt van aanpassingen in de wet-en regelgeving waarbij ook de ethische kant in relatie tot de tijdsgeest van de Nederlandse consument niet vergeten wordt.

Matrixian Group helpt organisaties door middel van data en technologie om waarde te creëren voor personen, bedrijven en de samenleving. Dit doen we door (open) data te interpreteren en om te zetten in waardevolle inzichten. We spitsen onze informatiediensten altijd toe op de specifieke vraag van onze klanten. Zo kunnen zijn de kwaliteit van hun dienstverlening - en dus de levenskwaliteit van hun klanten verbeteren.

Binnen Matrixian Group houdt een team van 30 mensen databases bij van circa 2,6 miljoen bedrijven, 6 miljoen huishoudens in Nederland en de gegevens van alle adressen in Europa. We werken voor organisaties van iedere omvang: van PostNL tot de lokale apotheek. Hoe diep we ook in de data zitten, onze blik is altijd naar buiten gericht. Heel praktisch, als we op de weg zitten met ons field research-voertuig. Zo houden we scherp in de gaten hoe we dataoplossingen kunnen bieden om maatschappelijke problemen op te lossen.