Overzicht Leden

Marketing Enzym

Motivatie lidmaatschap
Privacy is misschien wel ‘het woord’ van de laatste jaren. We delen persoonlijke gegevens heel gemakkelijk op bijvoorbeeld Facebook en via Twitter. Zonder er bij na te denken. Aan alle kanten wordt data verzameld over wie we zijn, waar we naar zoeken en wat we kopen. Hoe zorgen we samen voor de juiste balans, zodat ons vak blijft bestaan en consumenten het vertrouwen blijven houden in bedrijven?

De wereld om ons heen ontwikkelt zich in een razend tempo. Ook op het gebied van dialoog marketing. Welke impact dit zal hebben op ons als marketeers maar ook als mens is niet altijd goed te overzien. Marketing Enzym vindt het belangrijk om te weten wat er speelt en hierover in gesprek te blijven met vakgenoten. Het lidmaatschap van DDMA biedt die mogelijkheid in de vorm van advies, events en een groot netwerk, maar geeft ook ruimte voor een actieve eigen bijdrage.

marketingenzym.com
Lid sinds 2014

Marketing Enzym helpt organisaties bij het mogelijk maken en versnellen van online marketing activiteiten. Enthousiast, gedreven en persoonlijk. Gericht op effect en resultaat, altijd vanuit de gedachte dat elke eindgebruiker een mens is. Gespecialiseerd in – maar niet beperkt tot – e-mail marketing en conversie optimalisatie. Werkt van strategie tot operatie. Marketing Enzym is Ruben Zantingh-Bozic en biedt u meer dan 12 jaar aan online ervaring aan zowel klant- als bureauzijde.