Overzicht Leden

MailCampaigns

Motivatie lidmaatschap
Voor MailCampaigns is het enorm belangrijk om zo veilig en professioneel mogelijk met data om te gaan. Om dit te waarborgen en ook uit te stralen vinden wij het belangrijk om lid te zijn van een toonaangevende brancheorganisatie. Dit lidmaatschap zorgt ervoor dat wij blijven voldoen aan de laatste regelgeving, bijvoorbeeld de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

www.mailcampaigns.nl
Lid sinds 2018

Wij zijn MailCampaigns. E-mail marketing software met een persoonlijke benadering. Software in eigen beheer, kennis in eigen huis. Met de software en expertise van MailCampaigns zet je e-mail marketing gemakkelijk en succesvol in. Daarnaast staan wij altijd klaar om te helpen. Dit doen wij online, telefonisch of met een bak koffie.

De kracht van MailCampaigns ligt in de schaalbaarheid van het systeem en hoe deze flexibel ingezet kan worden. Je kunt simpel starten door handmatig nieuwsbrieven te sturen naar een lijst emailadressen, maar ook uitbreiden naar een volledig geautomatiseerde omgeving met slimme segmentatie op een breed scala aan contactpersoon-eigenschappen of aankoophistorie vanuit je webwinkel.