Overzicht Leden

Incentro

Motivatie lidmaatschap
Eén ding is zeker: alles wordt digitaal. In een tijd waarin technologie het tempo bepaalt, heb je geen tijd om stil te staan. Daarom blijven wij onszelf challengen met nieuwe mogelijkheden en trends. Door middel van ons lidmaatschap bij de DDMA willen wij blijven leren – van de DDMA, de andere leden en ook van onze collega’s. Zodat we weten waar de markt staat als het gaat om marketing, data, conversie en klantbeleving. Het doel? Weten hoe we onze klanten op de best mogelijke manier helpen, om écht verschil te maken.

www.incentro.com/
Lid sinds 2019

Met verandering maken wij onze klanten sterker. Wij zorgen dat onze klanten impact maken in de digitale wereld. Stap voor stap of juist radicaal, als het - voor de verandering - écht anders moet. Als geboren IT-bedrijf, weten wij dat het daarbij om meer gaat dan alleen IT.

Door het creëren van digitale platformen en het slim inzetten van data, verbeteren wij de klantervaring voor werelds vetste merken (o.a. The Greenery, GrandVision, Coop, Vakanties.nl). Het resultaat? Digitale doorbraken. Een combinatie van de nieuwste technieken, (big) data, marketing, design en de wil om te veranderen heeft ons hier gebracht. Daarnaast hebben we met 350+ collega’s verspreid over kantoren in Nederland, Spanje en Kenia behoorlijk wat kennis in huis.