Overzicht Leden

Happy Idiots

Motivatie lidmaatschap
Happy Idiots werkt voor veel verschillende A-merken. We zijn onderdeel van een zeer snel groeiende Happy Horizon Groep en streven met ons team van specialisten naar het leveren van hoge kwaliteit. Om onze kwaliteit te waarborgen en ook uit te stralen vinden wij het goed om lid te zijn van een belangrijke branche- en belangenorganisatie op marketinggebied. Wij willen de mogelijkheid hebben om ons lidmaatschap van de DDMA te koppelen aan ons bedrijf en aan onze marketingactiviteiten. We willen graag gebruik maken van de kennisbank en de juridische ondersteuning van de DDMA. Ook willen we vanuit Happy Idiots, daar waar mogelijk, onze kennis en kunde laten zien tijdens DDMA-seminars en –workshops.

www.happyidiots.nl/
Lid sinds 2017

Bij Happy Idiots staat alles in het teken van ‘direct en meetbaar’ resultaat. We bedenken sterke campagnes en zetten de kanalen 100% gericht op resultaat in. Daarom werken onze klanten graag met ons samen.

Of je nu gaat voor extra omzet in je webshop, bezoekers naar je winkel, leads voor je verkoopteam of donateurs voor je goede doel. Met ons getalenteerde team ontwikkelen we creatieve en tegelijkertijd praktische campagnes waarvan we weten dat ze effectief zijn. En we zorgen ervoor dat we via de juiste kanalen, op het juiste moment, de juiste mensen bereiken met de juiste boodschap. Zo laten we jouw database groeien met nieuwe klanten, prospects, of bijvoorbeeld donateurs.

En we gaan verder dan dat. Want juist die groeiende database is een goudmijn voor resultaatgerichte marketing. We helpen je dus ook om die groeiende database optimaal te benutten en de relatie met jouw doelgroep verder uit te bouwen. Bijvoorbeeld met geautomatiseerde en gepersonaliseerde e-mailmarketing. Omdat we alle benodigde specialisten in huis hebben, kunnen we snel schakelen. En op basis van data-inzichten blijven we jouw campagne(s) constant optimaliseren. Altijd gericht op, inderdaad, resultaat.